برای اولین بار میت لوف درست کردم. دستورش کاملا من در آوردیه. یه ابتکار با حال هم زدم که خیلی باهاش حال کردم.
مواد لازم:
گوشت گوساله خرد شده به قطعات بسیار ریز
پیاز
سیر
سیب زمینی
پودر جعفری
ادویه دلخواه (زرچوبه، فلفل، آویشن، دارچین،..)
نمک و روغن
طرز تهیه میت لوف سیب زمینی:
سیب زمینی رو کمی درشت تر از نگینی خورد کرده به آن نمک، روغن و ادویه بزنید. آن را در فر قرار داده با شعله بالا برشته کنید.
پیاز را با روغن کمی تفت دهید و سپس گوشت خورد شده و ادویه جات را اضافه کنید. با حرارت زیاد تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و قهوهای شود. لازم نیست گوشت کاملاً بپزد. در پایان پودر جعفری را اضافه کنید.
گوشت و سیب زمینی را در یخچال قرار دهید تا کمی سرد شوند. سپس آنها را پوره کنید.
کشف جدیدم همین پوره سیب زمینی برشته بود. خیلی کشدار و چسبنده میشه. فکر کنم برای سوپ عالی باشه.
سپس مواد را با هم مخلوط کنید و آن را به شکل میت لوف در آورید. بهتر است آن را روی یک قطعه فویل چرب شده فرم دهید که به ظرف نچسبد. کمی روغن به سطح لوف بمالید و آنرا برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در فر ۳۵۰ فارنهایت قرار دهید.
اگر آن را به صورت داغ بخورید وسطش کمی خمیری خواهد بود و برش آن سخت است. ولی سرد آن راحت برش میخورد و خمیری هم نیست. از فویل هم راحت تر جدا میشود. کلی هم خوشمزست به خصوص با سٔس خردل.
نوش جان:)