نوشته‌شده در

میت لوف سیب زمینی

برای اولین بار میت لوف درست کردم. دستورش کاملا من در آوردیه. یه ابتکار با حال هم زدم که خیلی باهاش حال کردم.

مواد لازم:

گوشت گوساله خرد شده به قطعات بسیار ریز

پیاز

سیر

سیب زمینی

پودر جعفری

ادویه دلخواه (زرچوبه، فلفل، آویشن، دارچین،..)

نمک و روغن

طرز تهیه میت لوف سیب زمینی:

سیب زمینی رو کمی درشت تر از نگینی خورد کرده به آن نمک، روغن و ادویه بزنید. آن را در فر‌ قرار داده با شعله بالا برشته کنید.

پیاز را با روغن کمی تفت دهید و سپس گوشت خورد شده و ادویه جات را اضافه کنید. با حرارت زیاد تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود و قهوه‌ای شود. لازم نیست گوشت کاملاً بپزد. در پایان پودر جعفری را اضافه کنید.

گوشت و سیب زمینی را در یخچال قرار دهید تا کمی سرد شوند. سپس آنها را پوره کنید.

کشف جدیدم همین پوره سیب زمینی برشته بود. خیلی‌ کشدار و چسبنده میشه. فکر کنم برای سوپ عالی‌ باشه.

سپس مواد را با هم مخلوط کنید و آن را به شکل میت لوف در آورید. بهتر است آن را روی یک قطعه فویل چرب شده فرم دهید که به ظرف نچسبد. کمی روغن به سطح لوف بمالید و آنرا برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در فر‌ ۳۵۰ فارنهایت قرار دهید.

اگر آن را به صورت داغ بخورید وسطش کمی خمیری خواهد بود و برش آن سخت است. ولی سرد آن راحت برش میخورد و خمیری هم نیست. از فویل هم راحت تر جدا میشود. کلی هم خوشمزست  به خصوص با سٔس خردل.

نوش جان:)

بیان دیدگاه